Arhiva vijesti
Godina
Mjesec:
Označite kategoriju interesa:

Informacije

Našim klijentima stojimo na usluzi od ponedjeljka do petka, od 07:00 - 15:00 sati.

Vijesti Vijesti Natječaji Natječaji
05/12/2016 Poduzetništvo

Održana prezentacija ESIF zajmova namijenjenih mikro, malim i srednjim gospodarskim subjektima.

CTR – Razvojna agencija Brodsko-posavske županije d.o.o. u suradnji s HAMAG BICRO-om organizirala je prezentaciju ESIF zajmova namijenjenih mikro, malim i srednjim gospodarskim subjektima. Prezentacija je održana u petak, 2. prosinca 2016. godine u Županijskoj gospodarskoj komori Slavonski Brod.

Pozdravni govor održao je direktor CTR-a, Damir Mirković gdje ukazao na važnosti korištenja sredstava iz Eu fondova i Esif zajmova prilikom ulaganja u postojeće ali i osnivanje novih poduzeća.

Prezentaciju su održale predavačice HAMAG BICRO-a, Kristina Žabčić i Josipa Kutle Stepančić, dok su među prisutnima bili pomoćnik minstrice MRRFEU, Dragan Jelić i pročelnik UO za Gospodarstvo BPŽ,Stjepan Bošnjaković, predstavnici ostalih javnih tijela, banaka,poduzetnici i obrtnici.

Prezentacija ESIF zajmova bila je besplatna za sve sudionike, te su nakon prezentacije održani individualni razgovori poduzetnika s predstavnicima HAMAG BICRO-a za koje je bilo interesa budući da se iznosi zajmova kreću od 1.000 eura do 50.000 eura sa kamatnom stopom za poduzetnike sa područja Brodsko-posavske županije od čak 0,5%.

Važno je naglasiti da se prilikom predaje dokumentacije za prijavu na Program ESIF zajmova treba uklopiti u cilj samog programa koji se odnosi na financiranje  gospodarskih subjekata u svrhu osnivanja obrta ili trgovačkih društava, modernizacije i proširenja postojećeg poslovanja, samozapošljavanja te zadržavanje postojećih i povećanje broja novih radnih mjesta. 

Informacije

Našim klijentima stojimo na usluzi od ponedjeljka do petka, od 07:00 - 15:00 sati.

Vijesti Vijesti Natječaji Natječaji

Ako imate poslovnu ideju, trebate stručnu pomoć u pisanju i provedbi projekta, obratite nam se s povjerenjem.

+385 35 637 200