Arhiva vijesti
Godina
Mjesec:
Označite kategoriju interesa:

Informacije

Našim klijentima stojimo na usluzi od ponedjeljka do petka, od 07:00 - 15:00 sati.

Vijesti Vijesti Natječaji Natječaji
01/10/2018 Poduzetništvo

Novi impuls za kvalitetnije instalacije, europski projekt tvrtke Voda Plin Centralno Ramić d.o.o.

Projekt je vrijedan 277.625,00 kuna, a provodi se od 4. listopada 2017. do 4. listopada 2018. godine

Slavonskobrodska tvrka Voda Plin Centralno Ramić d.o.o. uspješno posluje već 22 godine. Tvrtka je osnovana 1996., i u samom početku imala je jednog radnika. Kvalitetnim obavljanjem usluga, te rastom prometa svake godine zabilježen je napredak te danas VPC Ramić zapošljava 11 radnika. - Tvrtka se bavi ugradnjom i rekonstrukcijom vodovodnih instalacija, kanalizacije, klimatizacije, kao i centralnog grijanja. Od 2013. godine tržište smo proširili na Njemačku gdje se trenutačno nalazi naših pet radnika i uspješno se hvataju u koštac s najzahtjevnijim poslvima u svom području djelovanja - ističe Zdravko Ramić, direktor tvrtke. 
Kako bi ojačali konkurentnost poduzeća u djelatnosti uvođenja instalacija, vodovoda, kanalizacija, plina i instalacija za grijanje i klimatizaciju, u tvrtki VPC Ramić d.o.o. osmislili su, te uz Potporu CTR - Razvojne agencije Brodsko-posavske županije, na natječaj uspješno prijavili europski projekt "Novi impuls za kvalitetnije instalacije". Glavni cilj projekta je povećanje prihoda te zapošljavanje nova dva radnika, što će se moći ostvariti zahvaljujući nabavi novih strojeva i opreme.
Projekt "Novi impuls za kvalitetnije instalacije" ukupno je vrijedan 277.625,00 kuna, a sufinancira ga Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Razdoblje provedbe projekta je od 4. listopada 2017. do 4. listopada 2018. godine.
U samom projektu ističu se glavne aktivnosti:
1. Povećanje kapaciteta i poboljšanje učinkovitosti usluga nabavom novih strojeva i opreme (element se odnosi na nabavu tri bušilice, bušilice za mokro bušenje, stroja za odštopavanje kanalizacije, tri aku-bušilice, elektro rezača navoja, dva usisavača za usisavanje građevinske prašine, baterijske radijalne prese, kamere za snimanje šupljina, okana i cijevi, te nabavu uređaja za elektro zamrzavanje cijevi i ormara s profi alatom)
2. Promidžba i vidljivost
3. Upravljanje projektom i administracija
U realizaciji projekta potpisani su ugovori o nabavi robe s isporučiteljima, te su u tvrtki VPC Ramić sada znatno opremljeniji i osposobljeniji za obavljanje svojih svakodnevnih poslova. Isporučene su tri bušilice, zatim bušilice za mokro bušenje, tri aku-bušilice i dva usisavača za usisavanje građevinske prašine, a u u tijeku je isporuka ostalih strojeva: stroj za odštopavanje kanalizacije, elektro rezač navoja, baterijska radijalna presa za spajanje cijevi, uređaj za elektro zamrzavanje cijevi, ormar s profi alatom i kamera za snimanje šupljina, okana i cijevi.
Na fotografijama je dio opreme nabavljen zahvaljujući projektu "Novi impuls za kvalitetnije instalacije".

Projekt je vrijedan 277.625,00 kuna, a provodi se od 4. listopada 2017. do 4. listopada 2018. godine

 

Informacije

Našim klijentima stojimo na usluzi od ponedjeljka do petka, od 07:00 - 15:00 sati.

Vijesti Vijesti Natječaji Natječaji

Ako imate poslovnu ideju, trebate stručnu pomoć u pisanju i provedbi projekta, obratite nam se s povjerenjem.

+385 35 637 200