Arhiva vijesti
Godina
Mjesec:
Označite kategoriju interesa:

Informacije

Našim klijentima stojimo na usluzi od ponedjeljka do petka, od 07:00 - 15:00 sati.

Vijesti Vijesti Natječaji Natječaji
30/08/2016

Nastavlja se projekt za pomoćnike u nastavi pod nazivom 'S osmijehom u školu 2'

S osmijehom u školu 2" naziv je projekta koji će Brodsko-posavska županija u partnerstvu s Centrom za tehnološki razvoj – Razvojnom agencijom Brodsko-posavske županije kao i osnovnim i srednjim školama kojima je županija osnivač, provoditi u ovoj akademskoj godini s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta i Agencijom za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih kao posredničkim tijelima. Iako se radi o zasebnom projektu, te zbog toga u svome imenu sadrži broj dva, nastavak je to aktivnosti koje Brodsko-posavska županija već kontinuirano provodi omogućujući zapošljavanje pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju.

Cilj ovog projekta, kao i do sada, je povećanje jednakog pristupa cjeloživotnom učenju za sve dobne skupine u formalnim, neformalnim i informalnim okruženjima, unapređivanje znanja, vještina i kompetencija radne snage, te promicanje fleksibilnih načina učenja profesionalnim usmjeravanjem i vrednovanjem stečenih vještina.

Projekt je ukupno vrijedan 1.790.248 kuna, a bespovratna sredstva iz Europskog socijalnog fonda bit će utrošena na selekciju osoba za pomoćnike u nastavi i njihov rad s učenicima s teškoćama u razvoju u školama i izvan učioničkim oblicima nastave, promidžbu i vidljivost, te na upravljanje projektnom administracijom. Pri tom će se posebna pažnja voditi o nezaposlenima i dugotrajno nezaposlenim osobama, mladim ljudima kao i drugim socijalno osjetljivim skupinama.

Informacije

Našim klijentima stojimo na usluzi od ponedjeljka do petka, od 07:00 - 15:00 sati.

Vijesti Vijesti Natječaji Natječaji

Ako imate poslovnu ideju, trebate stručnu pomoć u pisanju i provedbi projekta, obratite nam se s povjerenjem.

+385 35 637 200