Arhiva vijesti
Godina
Mjesec:
Označite kategoriju interesa:

Informacije

Našim klijentima stojimo na usluzi od ponedjeljka do petka, od 07:00 - 15:00 sati.

Vijesti Vijesti Natječaji Natječaji
03/06/2019

Članovi Lokalnog partnerstva za zapošljavanje sudjelovali u radionici Komunikacija s medijima

Sudionici radionice stekli su nova znanja i vještine u odnosima s medijima, komunikaciji na društvenim mrežama, pisanju pisanih materijala i organizaciji konferencije za medije te kvalitetnom javnom govoru i nastupu. U praktičnom dijelu sudionici primijenili stečena znanja iz svih navedenih područja.

U organizaciji Centra za razvoj Brodsko-posavske županije, a u sklopu projekta Suradnja za uspjeh 3, u četvrtak i petak je održana radionica „Komunikacija s medijima“. Radionica je bila namijenjena članovima Lokalnog partnerstva za zapošljavanje. Cilj radionice bili su unaprjeđenje znanja o odnosima s medijima, organiziranju konferencija za medije i komuniciranju na društvenim mrežama te unaprjeđenje vještina o javnom govoru i javnom nastupu.
Sudionici radionice stekli su nova znanja i vještine u odnosima s medijima, komunikaciji na društvenim mrežama, pisanju pisanih materijala i organizaciji konferencije za medije te kvalitetnom javnom govoru i nastupu. U praktičnom  dijelu sudionici primijenili stečena znanja iz svih navedenih područja.

 

Informacije

Našim klijentima stojimo na usluzi od ponedjeljka do petka, od 07:00 - 15:00 sati.

Vijesti Vijesti Natječaji Natječaji

Ako imate poslovnu ideju, trebate stručnu pomoć u pisanju i provedbi projekta, obratite nam se s povjerenjem.

+385 35 637 200