Arhiva vijesti
Godina
Mjesec:
Označite kategoriju interesa:

Informacije

Našim klijentima stojimo na usluzi od ponedjeljka do petka, od 07:00 - 15:00 sati.

Vijesti Vijesti Natječaji Natječaji
11/01/2019

Centar za razvoj Brodsko-posavske županije donirao rabljeni osobni automobil VW Polo Domu zdravlja Slavonski Brod.

Svečanoj primopredaji prisustvovali su i Mirela Brechelmacher, ravnateljica Centra za razvoj Brodsko-posavske županije koja je još jednom istaknula odličnu suradnju županijske razvojne agencije i Doma zdravlja

Centar za razvoj Brodsko-posavske županije donirao je danas rabljeni osobni automobil VW Polo Domu zdravlja Slavonski Brod. Damir Princip, predsjednik Upravnog vijeća Centra za razvoj Brodsko-posavske županije, ključeve je uručio Lidiji Grčić, ravnateljici Doma zdravlja. Automobil će se koristiti za potrebe patronažne službe, a ukoliko se ukaže potreba i za obilazak korisnika palijativne skrbi. Ovo je još jedan primjer dobre suradnje županijskih ustanova, a CTR i Dom zdravlja trenutno surađuju na dva EU projekta. 

Svečanoj primopredaji prisustvovali su i Mirela Brechelmacher, ravnateljica Centra za razvoj Brodsko-posavske županije koja je još jednom istaknula odličnu suradnju županijske razvojne agencije i Doma zdravlja te Josip Šišmanović, član Upravnog vijeća Centra za razvoj Brodsko-posavske županije. 

Informacije

Našim klijentima stojimo na usluzi od ponedjeljka do petka, od 07:00 - 15:00 sati.

Vijesti Vijesti Natječaji Natječaji

Ako imate poslovnu ideju, trebate stručnu pomoć u pisanju i provedbi projekta, obratite nam se s povjerenjem.

+385 35 637 200